Gençlere daha çok fırsat!.. 6+5 gelsin!..

Geçen haftanın en güzel özelliğiydi, futbolda gençlere fırsat tanınması.. Daha güzeli de, futbolcusu olsun, hakemi olsun, bu gençlerin bu fırsatı çok iyi kullanması oldu. Bu gençler, kara gözlerinin...

Geçen haftanın en güzel özelliğiydi, futbolda gençlere fırsat tanınması.. Daha güzeli de, futbolcusu olsun, hakemi olsun, bu gençlerin bu fırsatı çok iyi kullanması oldu.
Bu gençler, kara gözlerinin hatırına sahaya sürülmediler..
Genç hakemler, ustalardan daha yürekli, gördüğünü cesaretle çalanlar olarak sahadaydılar.
Alkış..
Ama futbolcular için söylüyorum.. Özellikle 8+3 kuralı konmasa ve sıkışık maç takvimleri yüzünden biraz da, bu kadar sakatlık ve ceza olmasa, hemen tüm takımlar sözleşmiş gibi, gençleri sahaya sürerler miydi?.
Mesela Ferdi örneğine rağmen, Fenerbahçe'nin Arda ve Çağtay gibi geleceğin (Tabii devamlı oynarlarsa) iki yıldızını sahaya süreceği aklınıza gelir miydi?.
Kimler kesiyordu gençlerin yolunu?.
Bu ülkeye on para etmez yabancı çöpleri büyük paralarla ve kimbilir nasıl anlaşmalarla ülkemize pazarlayan ve Türkiye'mizi çöplüğe çeviren menecerler..
İki örnek vereyim..
Mesela Fatih Terim, Galatasaray'a kaç yabancıyı kaça getirdi?. Ya da Ali Koç Fener'e..
O süprüntülere verilen paralar, o sayısız on para etmez için...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar