Galatasaray’da kararı kongre verecek!..

26 Mart'ta Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan toplantısı var. Bu kongre, seçimsiz olmasına rağmen çok ama çok önemli.. Aralarında bulunmak bana gurur vermez olunca, yıllar önce üyeliğinden istifa...

26 Mart'ta Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan toplantısı var. Bu kongre, seçimsiz olmasına rağmen çok ama çok önemli.. Aralarında bulunmak bana gurur vermez olunca, yıllar önce üyeliğinden istifa ettiğim kongre, 26 Mart'ta kulübün makûs kaderini değiştirebilir.
Burak Elmas'ın mazbatasını bile almadan daha seçildiği an yapmaya başladığı hatalar zinciri ve getirdiği son "Hoca(!)"nın nasıl takım ve kenar yönetiminden bihaber olduğu, hatta bir yığın süprüntü transferle kulübü mali bakımdan çöküntüye götürürken, takımı da enkaza çeviren Fatih Terim'i bile arattığı, hatta ve hatta sanki alenen ve resmen Fatih'e çalışan bir casus gibi iş yaptığı düşünülürse..
Hatırlarsınız, haftalar önce gene rezil bir Galatasaray maçının ardından "Yarın sabah, 'Hocanı da al git Burak' diye yazacağım" kararını verdiğimi, ama ertesi sabah sakinleşince "Yahu bu adam bir enkaz devraldı. Ona biraz süre tanıyalım"a geldiğimi yazmıştım.
Demez olaydım..
Fatih Hocam şimdi Bodrum'da Burak Elmas ve Domenec Torrent'e bakıp zevkten dört...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar