En korkulan adam, Ekrem İmamoğlu!.

Dün sabah gazetemin sayfalarını çevirirken, yıllar önce izlediğim "Akbabanın Üç Günü" filmi geldi aklıma.. Daha doğrusu o filmdeki CIA departmanı.. Başroldeki Robert Redford'un çalıştığı bu daire elemanlarının yaptığı tek iş okumaktı.

Dünyanın her ülkesinde yayınlanan her ama her şeyi okumak. Gazete, dergi, roman, hikaye, bilimsel makaleler, ders kitaplarına varıncaya dek her şey dikkatle okunuyor ve satır aralarından o ülkeyle ilgili çok önemli sonuçlar çıkarılıyordu.
Ne alakası var?.
Efendim şu?.
Bu daire CIA'de gerçekten varsa ve bizde yayınlanan her şeyi okuyorsa, hazırlayacağı raporda muhtemelen şöyle diyecek..

"Ülkeyi 17 yıldır yöneten AK Parti iktidarının en korktuğu, çekindiği insan, İstanbul'un yeni Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Onun liderliğindeki muhalefetin iktidarı ele geçireceğine inanıyorlar.." Neden?.
"Çünkü, iktidar sözcüleri, iktidar eğilimli gazeteler ve yorumcular, her ama her güne İmamoğlu ile başlıyor İmamoğlu ile bitiriyorlar.
Demek ondan fena halde korkuyorlar.. İstanbul'da, iktidarın en büyük silahı Binali Yıldırım'a 800 bin fark atan İmamoğlu'nun ülke genelinde de ayni başarıya ulaşmasını engellemek için her ama her gün, ona saldıran haber ve yorumlar yazıyor, söylüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar