Bu defa her şeyi yanlış yaptık!..

Geçen Olimpiyat'ın Şampiyonu Çin'i nefes bile aldırmadan ezerek yenen Kadın Voleybol Milli Takımı'mızı İtalya önünde tanıyamadım.. Yani her şey bu kadar mı tersine, bu kadar mı yanlış olur!. ...

Geçen Olimpiyat'ın Şampiyonu Çin'i nefes bile aldırmadan ezerek yenen Kadın Voleybol Milli Takımı'mızı İtalya önünde tanıyamadım..
Yani her şey bu kadar mı tersine, bu kadar mı yanlış olur!.
Doğru.. Bence de İtalya, Çin'den iyi bir takım.. Sadece ilk sette zorlanıp Rusları 3-0 yendi onlar da.. Bizim gibi son sette 10 set sayısı kazanarak..
Ama bizim bu kadar kötü olmamız ve bu kadar yanlış oynamamızı bekler miydiniz?.
Tamam Çin maçının efsane oyuncusu Ebrar maça çok kötü başladı. Koçun onu kenara alması normaldi. Ama dakikalar ilerledikçe görüldü ki, İtalya fevkalade dinamik, fizik gücü çok yüksek ve çok iyi savunma yapan bir takım.. Afrika ya da Brezilya asıllı mıdır bilmiyorum, iki devşirme oyuncuları, bizim smaçör dediğimize "digger" diyen İngilizlerin tabiri ile tam gömücü.. Digger, "gömücü" demek..
Bizdeki tek gömücü de Ebrar.. Yani Ebrar olmadı, hücumda İtalyanlar 10 okka daha ağırlar..
Yani Ebrar'ı kenarda unutmak intihar. Onu ısrarla ve inatla oynatıp kazanmak gerek. Kenarda az dinlendirip oyunda ve sıcak tutmak şart.. Ebrar vurdukça coşan bir tip çünkü..
Ne yazık ki, Guidetti...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar