Ali Cengiz değil, Mustafa Cengiz oyunu!.

Galatasaray'ın büyük bir coşku içinde kutlanan "Şampiyonluk (!) Gecesi"nde bir "Şov" yapılmış, seyreden milyonlar için canlı şov. Ertesi gün, bütün gazetelerde kocaman kocaman yer alan canlı şov...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le Teknik Direktör Fatih Terim'in baş rolde oldukları şov..
Fatih Terim, Galatasaray'la 5 yıllık sözleşmeye imza atıyormuş.. (Ertesi gün anlaşıldı ki, meğer 5 değil, 2+3'müş.) Bu ülkenin en büyük kulüplerinden birinin, Dünya Futboluna göre "Birincisi"nin, onu tarihe geçiren Hocası ile, şampiyon olunan bir sezonun sonunda sözleşme yenilemesinden doğal ne olabilir ki?.
"Hangi kötü niyet, hangi fesat kafa, buna 'Şov' der" değil mi?.
Ama kazın ayağı hiç de göründüğü gibi değil, benim sevgili okurlarım ve de özellikle Galatasaraylı olanları..
Hiçbir gazetede gerçeği okumadınız.
Çünkü yazamazlar.. Gerçeği yazmayı geçin, gerçeğe götürecek soruları bile soramaz, spor sayfaları, konu "Üç Büyükler" ve de onların "Büyük" Başkanları olunca..
Onlar soramayınca, onlar yazamayınca, sadece ve sadece, bildiklerini, düşündüklerini ve gerçekleri yazan Hıncal "Herkesin dediğinin tersini yazan adam" oluyor, işte..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar