Şapkadan ne çıkartacaklar?

Yerel seçimlerin yaklaştığını takvime bakmadan nasıl anlarsınız? Ben, Cumhuriyet Halk Partisi Kongresi'nde genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel'i atayan Ekrem İmamoğlu'nun sürekli İstanbul'dan...

Yerel seçimlerin yaklaştığını takvime bakmadan nasıl anlarsınız?
Ben, Cumhuriyet Halk Partisi Kongresi'nde genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel'i atayan Ekrem İmamoğlu'nun sürekli İstanbul'dan görüntü vermesiyle anlıyorum.
Ekrem İmamoğlu, uzun zamandır makam odasında duran İBB logolu montu bugünlerde hiç üzerinden çıkarmıyor.
"Algı, olgudan üstündür" düsturuyla hareket eden İmamoğlu, bu yazıyı hazırlarken yine aynı montla bir sosyal medya fenomenine özel hayatına dair röportaj veriyordu.
Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nı tekrar kazanmak için İyi Parti'yle anlaşamadı, ancak eski adıyla HDP, yeni adıyla DEM ile anlaşmanın yolunu arıyor.
Bunun için HDP/DEM'in şartlarından biri, Esenyurt ilçesinde CHP'nin kendilerini desteklemesi.
CHP Esenyurt İlçe Başkanı, bu şartın yerine getirildiğini sosyal medya hesabından, "Kinli ve kirli olmaktansa, kula kulluk etmektense DEM'lenmek iyidir..." yazarak kabul etti.
Üstelik şehitlerimizin haberini aldığımız gece...
İmamoğlu, sanki HDP/DEM ile ittifak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.505 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.329 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 605 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar