Masa var aday yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıkladı: Deprem felaketine rağmen seçimler 14 Mayıs'ta, tıpkı planlandığı gibi yapılacak. 13.5 milyonun ikamet bilgilerini takip ve sandığa...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıkladı: Deprem felaketine rağmen seçimler 14 Mayıs'ta, tıpkı planlandığı gibi yapılacak. 13.5 milyonun ikamet bilgilerini takip ve sandığa yansıtmak zorlu bir süreç olacak ama seçim ertelenseydi, muhalefetin çıkaracağı yaygarayı biliyorsunuz.
Velhasıl tarih belli, aday belli, vaatler belli, vizyon belli. Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketinin gölgesinde, Erdoğan geminin dümeninde, tereddüt etmeden hedefine doğru ilerliyor.
Yalnız seçim ya hani bu; bir rakibin olması gerek. Seçime neredeyse iki ay kalmışken, muhalefet cephesi hâlâ adaysız!
Erdoğan'ın seçim tarihini teyidinin hemen ertesi gün yani dün 6'lı Masa 12. kez -evet altını çiziyorum- 12. kez bir araya geldi.
Geride kalan 11 toplantının her bitiminde, muhalif kesim en azından bir ismin ön plana çıkmasını bekledi. Ancak masa aday yerine, masada kimin nerede oturacağı, kullanılacak font ve kurumsal yapı ile ilgili kararlar almayı tercih etti.
Artık bir sır değil, masa resmen zorla ayakta duruyor. Özellikle CHP ve İyi Parti arasındaki gerilim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 116 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar