Azerbaycan ve İsrail

İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamı devam ederken, dünya ülkeleri de arka arkaya açıklamalar yapıyor. Türkiye'de ise özellikle Azerbaycan'ın İsrail'den taraf olan açıklamaları tepki çekiyor. Öncelikle...

İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamı devam ederken, dünya ülkeleri de arka arkaya açıklamalar yapıyor. Türkiye'de ise özellikle Azerbaycan'ın İsrail'den taraf olan açıklamaları tepki çekiyor.
Öncelikle katliamlar devam ederken, İsrail'in zulmünden rahatsız olanların kendi içinde tartışmalarının doğru bir davranış olmadığını hatırlatmakta fayda var.
Gazze ve Mescid-i Aksa bu durumdayken, Suriye'de, Hindistan'da ya da dünyanın herhangi bir bölgesinde kardeşlerimiz mazlum durumdayken eleştiri oklarını başkalarına sallamanın hiçbir gerekçesi yok.
Kardeşlerimize yeterince yardım edemiyorsak bu en başta bizim kendi eksikliğimizdendir.
Ayrıca, Azerbaycan'ın yıllarca ülkesinin büyük bölümünü işgale kurban verdiğini, Türkiye ile beraber İsrail'le de yaptığı işbirliği sayesinde bu durumdan kurtulduğunu unutmamamız gerekiyor.
Filistinli direniş grupları, Suriye'deki olaylarda Esed ve destekçisi İran'a karşı çıkamadığı için nasıl onları mazur gördüysek, canımız Azerbaycan'dan gelen açıklamalara da aynı hüsnüzan ile bakacağız.
Biz Filistin'in haklı davasını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 116 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar