Şu Afrin meselesi...

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin'e operasyona dair verdiği demeçlerden bahsediyorum. Satırbaşları şöyle: "Afrin'deki teröristler teslim olmazsa, orayı da başlarına...

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin'e operasyona dair verdiği demeçlerden bahsediyorum. Satırbaşları şöyle: "Afrin'deki teröristler teslim olmazsa, orayı da başlarına yıkacağız. Öyle veya böyle, biz bu fitne çukurunu kapatmaya kararlıyız. Çapulcuları Allah'ın izniyle, bir haftayı bulmaz, nasıl darmadağın edeceğimizi görecekler."

Muhtemelen CHP'nin terör sevici yeni İstanbul İl başkanı başta olmak üzere CHP ve daha YPG hakkında kayda değer bir görüşünü duyamadığımız, profilindeki 'milliyetçi' ibaresini sildiği için tavrından emin olamadığımız Akşener'in İyi Partisi de rahatsız olabilir.

Bu arada HDP'nin rahatsızlığı had safhada olsa gerek ki, parti sözcüsü Ayhan Bilgen, ikinci seferdir Afrin konusunda Türkiye'yi tehdit ediyor. Verdiği bir demeçte şöyle diyor mesela: "Türkiye'nin güvenliği bunu gerektiriyor" diyorlarsa, Erdoğan şundan emin olsun ki 15 Temmuz'un bir benzerini başka bir çevre kendisi için hazırlıyordur. Afrin de sadece bunun bir önüne uzatılmış havucu olabilir."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 38 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.253 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar