İlişki rayına girince...

Kadının orgazm sorunu zaman geçtikçe, ilişki yerine oturdukça, eşlerin uyumu arttıkça çözülüyor. Mutluluk için kadın kadar eşine de görev düşüyor. Erkek, kadının ruhunu...

Kadının orgazm sorunu zaman geçtikçe, ilişki yerine oturdukça, eşlerin uyumu arttıkça çözülüyor. Mutluluk için kadın kadar eşine de görev düşüyor. Erkek, kadının ruhunu okşamalı, cinselliğe alıştırmak için elinden geleni yapmalı ki huzur olsun. 

BÖYLE SORU YOK! 

3-4’ten aşağı düşmüyorum 


Yaşım 49, delikanlıyım. Eşimle her gece 3-4’ten aşağı düşmüyorum ama hep fazlasını istiyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP 

Değerli okurum, ilişki kalitesi delikanlılık olsaydı gençler hava alırdı. Şöyle ki: Orta yaşlardaki deneyim, anlayış, korumacı hale cinsellik tecrübesi de eklenince havalar lodostan, titretici poyraza çevrilir. Sen ki yaşınla erkekliğin doruğundasın. Bu uzman raporudur. Ama kullanmada acemisin ve pusulayı şaşırmış gibisin. Senin durumunu bana tayfaların haber verdi. İki şapşup bir, iki tak tuk iş bitti, gemi karaya oturdu. Bana göre erken boşalman var, tedavi ettirmen gerekiyor, Haydar Hocan da sonucunu bekliyor.

Küçültmek mümkün mü?

26 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımın penisi çok büyük. Birlikte olduğumuzda canım yanıyor. Nişanlımı seviyorum. Acaba cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar