Müslümanlıkları da takiyye bunların

"Fetullah bu iş tamam artık, sen ve arkadaşların gidin artık mağarada inziva yapın dese bana, diyeceğim ki ya Rasulullah sana saygım sonsuz, fakat müsaade buyurursan sen vefat etmeden evvel o dediğin şeyleri vefatından sonra...

"Fetullah bu iş tamam artık, sen ve arkadaşların gidin artık mağarada inziva yapın dese bana, diyeceğim ki ya Rasulullah sana saygım sonsuz, fakat müsaade buyurursan sen vefat etmeden evvel o dediğin şeyleri vefatından sonra dediğin şeylere tercih edeceğim ben."

"Ya Rasulullah dedim, ne olacak halimiz bizim? Birden bire Resul-u Ekrem temessül buyurdu. Rüya değil. Buyurdular ki Türkiye'nin meselelerini falanlara bıraktık biz."

"Hatta arkadaşlarıma çok söylemişimdir, Cebrail'i çok severim, aşık gibi burnumun direkleri sızlar. Hiç görmediğim tanımadığım bir melektir bu. Bu bir parti kursa ben diyeceğim ki sen bir parti kurdun ama müsaadenle ben seni desteklemeyeceğim."

"Ben sizin sol meleklerinize söyledim günahlarınızı yazmayacak, sol meleklerinizin elini tutuyorum."

"Haçlın

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar