Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; evet ama nasıl olacak?

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca kitaplarını tavsiye etti hani, Mustafa Kutlu... İşte o muhteşem insanla sohbet etme şansına sahip olmuş biriyim. Hem de bir kez değil, epeyce...

Yine bir gün Dergah Yayınları’nda dizimizi kırmış Kutlu’yu dinliyorduk, bir kaç güzel insanla daha. Dedi ki “Ben görmem belki ama çok da uzak olmayacak göreceksiniz bak, size yetişecek. İnsanoğlu yeniden torağa dönecek. Ekip biçecek. Fıtri olan bu çünkü.”

Hikayeleri de buram buram toprak kokar Kutlu’nun. Kalbin Sesi ve Toprağa Dönüş adında bir de hikayesi vardır. Çok tatlıdır okuyun mutlaka.

O gerçek bir şeyden, bir zorunluluktan bahsediyordu. Şehirli orta sınıfın geçici heveslerine karşılık gelen bir modadan değil. Toprak meselesi ciddi bir meseleydi yani. Senin benim bahçeli ev hayalimiz, saksıda domatesimiz biberimiz değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar