Hilafet yeniden ilan edilmeli

Değerli dostlar, dünyaya hükmedenlerin İslam dünyasıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamalarının nedeni, İslam dünyasını toparlayıp düzene sokacak bir otoritenin olmamasıdır.Hiç kusura...

Değerli dostlar, dünyaya hükmedenlerin İslam dünyasıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamalarının nedeni, İslam dünyasını toparlayıp düzene sokacak bir otoritenin olmamasıdır.

Hiç kusura bakılmasın, bugün Hilafet kurumu aktif halde olsaydı, İslam dünyasının başındaki sorunların çoğu yaşanmazdı. En basiti, İslam coğrafyasında böyle çok parçalı bir görüntü olmazdı. Hepsinden önemlisi, dünyaya hükmedenler Müslümanların arasına bu kadar kolay fitne sokamazlardı.

Allah aşkına söyleyin, İslam dünyasında bir otorite bulunsaydı, aynı dinin mensupları kolayca savaşın eşiğine gelebilirler miydi? Tabi ki gelemezlerdi... Dostlar, eğer İslam dünyasında bir bütünlük, bir birliktelik sağlanacaksa, bu ancak Hilafet şemsiyesi altında olur.

Bak buraya yazıyorum, biz Müslümanlar olarak kendimize gelip, Hilafeti yeniden ilan etmezsek, ne petrolün, nede topraklarımızın hayrını görürüz. Biz birbirimizle çatışırken, birileri atı alıp Üsküdar'ı geçer. Bizlerde aşağıdaki tilki gibi vur vur biz bunu hak ettik demek durumunda kalırız.

Anlatılır ki, bir çiftçi; tarlasındaki ayrık otlarını ateş yakarak temizlemeye başlamış. Ateş tarlanın etrafını sardığında ise, yılanın biri ateşin ortasında mahsur kalmış. Çiftçi yılanı görünce, onu kurtarmak için ateşin etrafında dönmeye başlamış.

Çaresizce ateşin etrafında dönen çiftçi, yanına gelen tilkinin verdiği akılla yılanı yanmaktan kurtarmış. Çiftçi bu durumdan pek memnun olmuş ve tilkiye ödül olarak tavuk vereceğini söylemiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar