Alın F35'lerinizi başınıza çalın

ABD, Türkiye'ye her dediğini yaptırdığı günleri arıyor. Bunlar tak diyecek, Türkiye şak yapacak. Hiç kusura bakmayın, o zamanların akşamı oldu. Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de, öncelik...

ABD, Türkiye'ye her dediğini yaptırdığı günleri arıyor. Bunlar tak diyecek, Türkiye şak yapacak. Hiç kusura bakmayın, o zamanların akşamı oldu. Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de, öncelik kendi menfaatlerimizdedir.

Değerli dostlar, Türkiye'yi eskisi gibi kontrolü altında tutamayan Amerika, kudum kudum kuduruyor. Herhalde bu kudurmanın etkisinden olacak, son zamanlarda ülkemizi tehdit etmeye başladılar. Neymiş efendim, biz s-400'leri alırsak, onlarda F35'leri vermezlermiş.

Vermezseniz vermeyin... Çünkü, Türkiye alternatifsiz değildir. Nasıl ihtiyaç duyduğumuz füze savunma sistemlerini Rusya'dan aldıysak, yeni nesil savaş uçaklarınıda bir başka ülkeden alırız. Ha böyle bir alım mümkün değilse, gerektiğinde üretiriz.

Dedim ya, Türkiye alternatifsiz değildir. O yüzden, siz ülkemizle didişme yerine, anlaşma yoluna gidin. Ha bu tehdit dilini bırakmayacaksanız, alın F35'lerinizi başınıza çalın.

Aslına bakarsanız, dünyada alternatifsiz değildir. Bugün güç birliği yapıldığında, ortaya en az üç dört Amerika çıkar. Peki böyle bir güç birliği olur mu? diye sorarsanız. Olması gerekiyor derim. Çünkü, ABD'nin kendi menfaatleri söz konusu olduğunda, kanun kural tanımayan halleri çizmeyi aştı.

Bir gün kıllısının altına gideceksiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar