Dönem yeni, muhalefet eski

Değerli dostlar, 24 Haziran seçimleriyle, memleketimizde yepyeni bir döneme geçilecek. Yeni dönemin en büyük kazanımı, ülkemizde kuvvetler ayrılığının gerçek manada uygulanacak olmasıdır. Yeni...

Değerli dostlar, 24 Haziran seçimleriyle, memleketimizde yepyeni bir döneme geçilecek. Yeni dönemin en büyük kazanımı, ülkemizde kuvvetler ayrılığının gerçek manada uygulanacak olmasıdır.

Yeni dönemin bir diğer kazanımı da, yürütmenin tek parça haline gelmesidir. Öyle davul başkasında, tokmak başkasında olmayacak. Bu da kararların daha çabuk, daha hızlı alınmasını sağlayacak.

Özet olarak diyebilirim ki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonu'yla demosunu yaşadığımız sistemin, 24 Haziran’dan sonra tam sürümüyle karşılaşacağız.

Dostlar, memleket devlet aygıtının daha etkin, daha hızlı çalışacağı günlere hazırlanırken, muhalefetin seçim stratejilerinde sistemi kilitlemek var. Şöyle… Bunlar TBMM'ye 300'den fazla vekille girerek, Erdoğan Hükümeti'ni kilitlemeyi planlıyorlarmış.

Allah aşkına söyleyin, Erdoğan Hükümeti'nin kilitlenmesinden zarar görecek kim? Ben, siz, hepimiz değil miyiz? Muhalefetin gözünü Erdoğan düşmanlığı o kadar bürüdü ki işte bunu bile hesaplayamıyorlar. İşin daha acı tarafı, bunların yetmişli yılların siyaset anlayışından medet umar hale gelmeleridir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar