CHP'nin demokrasi tiyatrosu

   Dün başlayan CHP'nin 36. Olağan Kurultayı bugünde devam ediyor. bu satırlar kaleme alındığı sıralarda, kurultay başlamış... Ancak, Genel Başkan seçimi sonuçlanmamıştı... O...

   Dün başlayan CHP'nin 36. Olağan Kurultayı bugünde devam ediyor. bu satırlar kaleme alındığı sıralarda, kurultay başlamış... Ancak, Genel Başkan seçimi sonuçlanmamıştı... O yüzden Kılıçdaroğlu seçimi şu kadar delegenin oyuyla kazandı diyemiyorum.

   Evet, seçim sonuçlarını görmeden Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan olacağını kesin olarak yazabiliyorum. Çünkü, CHP'nin mevcut delege düzeninde başka adayların kazanma şansı yoktur. Kaldıki bu tesbit sadece bana ait bir tesbitte değildir. CHP'de değişim olması gerektiğini söyleyenler bile, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayı kazanacağını ifade ediyorlar.

   Peki, Kılıçdaroğlu başarılı bir Genel Başkan olduğu için mi koltuğu garantidir? Maalesef ama maalesef, bu soruya olumlu yanıt veremiyorum. Çünkü Kemal Bey'in seçim karnesi kırıklarla dolu... CHP'li dostlarımız gücenmesinler, son dönemde partilerinin Genel başkanlarını seçimle değiştirmek imkansız hale geldi. Değişiklik yapabilmek için seçim değil, kaset benzeri ensturmanlar gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar