Yamyam müdür bey!

Mersin’de baba oğlu iki maganda, yetmiş küsur yaşındaki bir çifti öldüresiye dövüyor. Şiddet içerikli olmasına rağmen, görüntüleri mutlaka izlemenizi öneririm. Toplumumuzun ne kadar rezil bir hale...

Mersin’de baba oğlu iki maganda, yetmiş küsur yaşındaki bir çifti öldüresiye dövüyor. Şiddet içerikli olmasına rağmen, görüntüleri mutlaka izlemenizi öneririm. Toplumumuzun ne kadar rezil bir hale geldiğini, çürüdüğünü görmek için bundan daha iyi bir örnek bulamazsınız.

Daha ilginci oğlu ile beraber yaşlı insanlara saldıran ahlak yoksunu haydut, bir lisede müdürmüş! Yani çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir öğretmen, üstelik bir de yüzlerce çocuğun eğitiminden sorumlu bir okul yöneticisi…. Çürümenin katmerlisi bu olsa gerek.

Milli Eğitim Bakanı hassas davrandı, aynı gün açığa alındığı haberi geldi. Bu iyi bir şey. Ama asıl büyük sorular, tüm korkunçluğu ile önümüzde duruyor:

Bu kişilik yapısında, bu psikolojide ve en önemlisi bu ahlaksızlık düzeyindeki bir insan nasıl oluyor da bir okulda müdür olabiliyor?

Okul müdürleri veya öğretmenler arasında bu tipte daha kaç kişi var?

Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sinan Ateş cinayetinde tuhaf gelişmeler 08 Mayıs 2024 | 4.331 Okunma AK Parti’ye verilen akıllar ve sıvışanlar 06 Mayıs 2024 | 2.784 Okunma Kadınları da toplatacak mısın vali bey? 03 Mayıs 2024 | 3.222 Okunma Abdullah Gül’ün çakarlıları 01 Mayıs 2024 | 3.986 Okunma Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.355 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar