Utanacaklar mı dersiniz?

Bunları cilalayıp “Türkiye’nin aydınlık yüzü” diye pazarladılar. Öyle bir pazarlamak ki namus, hak, adalet her şey bunların tekelinde. Geri kalan herkes “yandaş”, herkes “dönek”! İncecik...

Bunları cilalayıp “Türkiye’nin aydınlık yüzü” diye pazarladılar. Öyle bir pazarlamak ki namus, hak, adalet her şey bunların tekelinde. Geri kalan herkes “yandaş”, herkes “dönek”! İncecik sesleri, isterik mimikleri ve kayış gibi suratları ile Halt Tivi ekranlarında pırıl pırıl parlıyorlardı. Meğer parlayan şey, “muhalif medyanın” bostanlarında boy atmış kelek karpuzlarmış.

Kelek dememiz boşuna değil. CHP’den çuvalla “hediye” aldıkları açığa çıktı, birbirlerine düştüler. Hepsi birbirine kelek atıyor. Hamamın namusunu kurtaracak numunelik olsun bir gazeteci yok. Yok.. Çünkü hepsi boğazına kadar aynı pisliğe batmış, çünkü hepsi bir yandan ahlak nutukları atarken diğer yandan vatandaşın parası ile küpünü doldurmanın peşindeymiş.

Peki belediyeler ve CHP, bu tetikçileri ne için kiralamış? Marifetleri neymiş dersiniz?

FETÖ’vari dosyalarla Ak Parti’li, MHP’li siyasetçilere, bakanlara “çakmak”. Mafya elebaşlarının servis ettiği üçüncü sınıf öykülerle gazetecilik oynamak. Kime hizmet ettiği belli olmayan “adliye farelerinin” sızdırdığı özel yaşam bilgileri ile utanmazca senaryolar yazmak….

Al sana “araştırmacı gazeteci”, hem de Uğur Mumcu ekolünden! Gerçi gazeteciden ziyade pavyon kapısı fedaisine benziyorlar ama… idare edin artık.

CHP Halk Tv ile sözleşmeyi feshetmiş ya hani. Eren Erdem açıklama yapıyor, “Şeffaf bir sözleşme, reklam anlaşması dışında bir şey yok”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazeteciler ve geziler… 20 Mayıs 2024 | 72 Okunma CHP iktidarı için darbe planı 17 Mayıs 2024 | 2.946 Okunma Bir tuhaf darbe teşebbüsü! 15 Mayıs 2024 | 5.435 Okunma CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 2.056 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar