Üç cana kıyana ödül gibi ceza

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sağ olsunlar, bizzat bilgilendirdiler: Özçelik ailesinden üç kişiyi öldüren Emrah Serbes, üç yıl hapis yattıktan sonra dışarı salınmış.Önce korona...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sağ olsunlar, bizzat bilgilendirdiler: Özçelik ailesinden üç kişiyi öldüren Emrah Serbes, üç yıl hapis yattıktan sonra dışarı salınmış.

Önce korona virüs tedbirleri sebebi ile bırakılmış, sonra Bakırköy 2. İnfaz Hakimliğinin kararı ile 8 Haziran 2021 tarihinde denetimli serbestlik kapsamında tamamen salıverilmiş. Şu anda imza vererek dışarıda ama, hiç merak etmeyin iki ay sonra o zorunluluk da ortadan kalkacak. Bir ailenin yaşamını söndüren şımarık züppe, mutlak özgürlüğün keyfini çıkaracak.

Malumunuz, alkol müptelası olduğunu gizlemeyen Emrah Serbes, lüks otomobili ile Özçelik ailesinin aracına arkadan çapmış, baba Ayhan Özçelik, anne Nilgün Özçelik ve kızları Zeynep Özçelik’i öldürmüştü. Ayhan Bey 59, Nilgün Hanım 51 kızları Zeynep ise henüz 16 yaşında idi.

Trafik cinayetinin ardından Emrah Serbes’in bir arkadaşı suçu üstlenmeye kalktı, Emrah Serbes de olay yerinden kaçtı. Olayın detayları savcının detaylı takibi sonucu ortaya çıktı. Serbes, suçunu itiraf etmek zorunda kaldı ancak, mahkemedeki şımarık ve kibirli halleri ile akıllara kazındı.

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi, 2018 yılında işlediği suçtan dolayı Serbes’e 13 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Öldürülen üç insan ve yok olup giden bir aile için 13 yıl çok küçük bir cezaydı. Ancak, bu tip olaylarda zenginlerin-güçlülerin çoğu zaman doğru düzgün ceza bile almadığını bilen kamuoyu açısından bir tür teselli oldu.

Gelin görün ki o teselli de uzun sürmedi. Yürürlükteki ceza ve infaz rejimi sayesinde Emrah Serbes, cezaevinde kısa süre “misafir edildikten” sonra dışarı bırakıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.328 Okunma Döner partisi ve ters kelepçe 24 Nisan 2024 | 2.026 Okunma Bu kızlar neden babasız? 22 Nisan 2024 | 6.460 Okunma Fahiş fiyatta iş halka kaldı 19 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Herkesin ihtiyacı ıstakoz! 17 Nisan 2024 | 2.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar