Sandık müşahidi terörist!

Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli terör operasyonunda 24 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Yakalananlardan biri terör elebaşı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapmış bir...

Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli terör operasyonunda 24 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Yakalananlardan biri terör elebaşı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapmış bir terörist. Yani örgütün dağ kadrosundan, eli silahlı bir tip.

Ancak haberi ilginç kılan başka bir detay var. Bu terörist, 14 Mayıs seçimlerinde neredeymiş biliyor musunuz? Yeşil Sol partinin sandık müşahidi olarak sandık başındaymış! 7’li masa ortakları bağırıyorlar ya hani “oylara sahip çıkalım” diye, işte Kılıçdaroğlu’nun oylarına sahip çıkan görevlilerden biri basbayağı eli silahlı teröristmiş!

Kadıköy’de Ak Parti okul sorumlusu olarak görev yapan bir bey, oylara sahip çıkmakta çok zorlandıklarını, özellikle HDP’li tiplerin adeta terör estirdiğini söylemişti.

Seçimden sonraki gün hiçbir partiyle ilişkisi olmayan sandık sorumlularından inanılmaz öyküler dinledik. Kılıçdaroğlu taraftarları, diğer partilerin müşahitlerine ve sandık görevlilerine fiziksel şiddete varan baskılar uygulamıştı. Evlerine ağlayarak dönen ve “bir daha asla seçim görevlisi olmayacağım” diyen kadın memurlar vardı.

Biz bu kadarına bile “olur mu böyle şey” derken, bu son olayla çok daha beteri için hazırlık yapıldığını öğrenmiş olduk. Şimdi sormadan edemiyoruz….

Yeşil Sol(HDP) ve TİP gibi PKK gölgesinde yeşermiş partilerin görevlileri kimlerdir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadınları da toplatacak mısın vali bey? 03 Mayıs 2024 | 3.170 Okunma Abdullah Gül’ün çakarlıları 01 Mayıs 2024 | 3.828 Okunma Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.350 Okunma Döner partisi ve ters kelepçe 24 Nisan 2024 | 2.034 Okunma Bu kızlar neden babasız? 22 Nisan 2024 | 6.534 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar