Sadece Türkiye’de görülen acayiplik

Size sadece Türkiye’de görülen acayip bir durumu aktaracağım. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısı ile beraber dünya çok net şekilde ikiye ayrıldı. Bir yanda İsrail’i ve...

Size sadece Türkiye’de görülen acayip bir durumu aktaracağım.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısı ile beraber dünya çok net şekilde ikiye ayrıldı. Bir yanda İsrail’i ve soykırımı destekleyen Batılı devletler, diğer yanda Filistin’i destekleyen ve ateşkes çağrısı yapan hükümetler.

Birincilerin tamamı Batılı gelişmiş kapitalist ülkeler veya onların para ile esir aldığı kukla hükümetler. İkincilerin tamamı, üçüncü dünyanın, yani Latin Amerika’nın, Asya’nın ve Afrika’nın ülkeleri.

İkincilerin, yani Filistin’i destekleyenlerin neredeyse tamamı, birinciler, yani Batılılar tarafından “diktatör, zalim, baskıcı” diye yaftalanıyor.

Acayip olan kısma gelince:

Türkiye sanki Filistin’e destek verenler arasında değilmiş gibi, biz de bu devletleri aynen Batılılar gibi yaftalıyoruz, aşağılıyoruz. Yetmiyor, Batılılara benzemek için yanıp tutuşuyoruz. Sonra da adında “Türk” geçen bir kanalın muhabiri Gazzelilere “terörist” deyince kulaklarımıza inanamıyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazeteciler ve geziler… 20 Mayıs 2024 | 72 Okunma CHP iktidarı için darbe planı 17 Mayıs 2024 | 2.946 Okunma Bir tuhaf darbe teşebbüsü! 15 Mayıs 2024 | 5.435 Okunma CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 2.056 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar