PKK’dan onaylı Ülkücü!

PKK elebaşı Mustafa Karasu “höst” dedi, Başak Hanım ve yancıları “pist” yaptı. Anlaşılan o ki her zaman olduğu gibi yine tek yetki terör elebaşlarının elinde. HDP-DEM-TİP-TÜP cart...

PKK elebaşı Mustafa Karasu “höst” dedi, Başak Hanım ve yancıları “pist” yaptı. Anlaşılan o ki her zaman olduğu gibi yine tek yetki terör elebaşlarının elinde. HDP-DEM-TİP-TÜP cart curt… adına ne derseniz deyin, hepsi PKK’nın siyasi şubesinden başka bir şey değil.

Ancak bir dakika… Bebek katili Mustafa Karasu, DEM’e aday çıkarmayın demekle kalmıyor, “Her yerde muhalefet (CHP) adaylarını desteklemelisiniz.” de diyor.

Ben bu filmi bir yerde görmüştüm diyorsunuz değil mi? Evet, beş yıl önce görmüştünüz. O zaman da PKK elebaşları, CHP adaylarına destek açıklamaları yapmıştı. Hem de ne destek! Özel videolar bile çekmişlerdi. O zaman CHP adaylarına defalarca sormuştum, “Dönüp şu katillere hadi oradan, siz kim oluyorsunuz da bizi zan altında bırakıyorsunuz diyecek misiniz?” diye… Hiçbirinden çıt ses çıkmadı. PKK desteğine “istemem yan cebime koy” dediler, seçimi kazanınca da şaibeli başkanlar haline geldiler.

Daha beteri, bu rezaleti dile getiriyoruz diye bizi mahkemeye verdiler. Hatırlarsanız Mansur Yavaş, “PKK/HDP oyları ile seçildiniz.” dedim diye beni mahkemeye vermişti. Mahkemede sadece şu yukarıda söylediğim basit gerçeği dile getirdim ve -olması gerektiği gibi- beraat ettim. Ankara’ya yaptığım git-geller, onca yol ve otel parası, onca zaman kaybı, onca stres ise yanımıza kar kaldı! Niye? PKK ile iş tutmayın dedik diye! O dosyayı yıldırım hızı ile davaya çeviren sayın savcıya ne demeliyim acaba?

“Türkiye’nin düzenini” şimdilik bir yana bırakalım, konumuza dönelim... Terörist Karasu’nun açıklamaları ile CHP adaylarının üzerine bir kez daha terör gölgesi düştü. Acaba 2019’da göstermedikleri tepkiyi şimdi gösterirler mi dersiniz? Özellikle de hala Ülkücülükten, milliyetçilikten veya Atatürkçülükten geçinen CHP adaylarını merak ediyorum. Çünkü ya teröristlere dönüp “Hadi oradan katiller!” diyecekler, ya da “PKK’dan onaylı Ülkücü”, “PKK’dan onaylı Atatürkçü” haline gelecekler!

Hepsi bir yana, bu işin çok daha vahim bir boyutu var. O da PKK’nın hala Türkiye siyasetini şekillendiren güçlerden biri olması. Bazılarına ağır gelebilir ama maalesef bu çıplak bir gerçek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sinan Ateş cinayetinde tuhaf gelişmeler 08 Mayıs 2024 | 1.745 Okunma AK Parti’ye verilen akıllar ve sıvışanlar 06 Mayıs 2024 | 2.776 Okunma Kadınları da toplatacak mısın vali bey? 03 Mayıs 2024 | 3.220 Okunma Abdullah Gül’ün çakarlıları 01 Mayıs 2024 | 3.985 Okunma Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.355 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar