Herkesin ihtiyacı ıstakoz!

Zenginlere mahsus “kitsch” yaşam tarzını da sevmiyorum, gösterişi de. İnsanın yiyip içtiğini, giyinip kuşandığını veya malını mülkünü sergilemesini de hiç doğru buluyorum. Ancak...

Zenginlere mahsus “kitsch” yaşam tarzını da sevmiyorum, gösterişi de. İnsanın yiyip içtiğini, giyinip kuşandığını veya malını mülkünü sergilemesini de hiç doğru buluyorum. Ancak şu ıstakoz konusunda işin tadı gerçekten kaçtı.

Bir milletvekilinin yediği ıstakozdan siyasi analiz veya ideolojik sonuç çıkartmaya çalışmak, bana aşırı derecede zorlama geliyor. Bazı arkadaşlar nerdeyse, “Ak Parti seçimi ıstakozlar yüzünden kaybetti” diyecek!

Oysa öte yanda gerçekten konuşmamız gereken tuhaf şeyler oluyor.

Bolu Belediyesi, yabancı öğrencilere fahiş bilet fiyatı uygulayacağını duyuruyor. Bir adım sonrası -ABD’nin ırkçı döneminde olduğu gibi- koltuklara “beyazlara mahsustur” yazmak olabilir!

Antalya’da korkunç bir teleferik faciası yaşandı, CHP’li belediye birinci dereceden sorumlu ama sağa sola suç atmakla meşguller.

İstanbul’un göbeğinde bir kulüpte 29 işçi öldürüldü. Asıl sorumlu İBB ve Beşiktaş Belediyesi ama hiç oralı olmuyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.333 Okunma Döner partisi ve ters kelepçe 24 Nisan 2024 | 2.026 Okunma Bu kızlar neden babasız? 22 Nisan 2024 | 6.460 Okunma Fahiş fiyatta iş halka kaldı 19 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Herkesin ihtiyacı ıstakoz! 17 Nisan 2024 | 2.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar