Gördüğüm en ahlaksız kampanya

Yeniden Refah Partisi’nin Fatih adayının afişinde “ahlak yoksa düzensiz göç vardır” yazıyor. Görselde de Akdeniz’de binlerce insana mezar olmuş göçmen botlarından biri ve içinde sakallı...

Yeniden Refah Partisi’nin Fatih adayının afişinde “ahlak yoksa düzensiz göç vardır” yazıyor. Görselde de Akdeniz’de binlerce insana mezar olmuş göçmen botlarından biri ve içinde sakallı amcalar, baş örtülü teyzeler, çocuklar var. Üşenmemiş animasyonu da çekmişler. Bu insanları tek tek koliye koyup kargoya veriyorlar….

Açık söyleyeyim, hayatımda gördüğüm en ahlaksız, en mide bulandırıcı seçim kampanyası bu. Göçmenlere karşı olmaktan öte, onları insan olmayan aşağı varlıklar olarak niteliyor. Yetmiyor, bir de onları ahlaksızlığın kaynağı olarak gösteriyor!

Faşist Hitler, Siyonist Netanyahu bile bu kadar ileri gitmemişti. Yeniden Refah, dünyanın en azılı insanlık düşmanlarına rahmet okutuyor. Hem de bunu “Müslümanlık ve ahlak” kılıfı altında yapıyor.

Yeniden Refah’ın CHP destekli kampanyasına bakılırsa şu anda temel sorun “ahlaksız” yöneticiler. Aylan bebeğin fotoğrafı ile BM kürsüsüne çıkıp insanlık onurunu savunan Erdoğan ahlaksız, siz ahlaklısınız öyle mi? Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ahlak dediğiniz şey buysa eğer alın onu başınıza çalın.

Rusya seçimlerini beklendiği gibi Putin kazandı. Hem de %87 oyla, kendi rekorunu kırarak. Bu Putin’in kazandığı altıncı seçim oluyor ve kendisi dünya liderleri arasında Erdoğan’dan sonra ikinci sıraya yerleştiriyor. Erdoğan, bugüne dek yedi seçim kazandı ancak iş başında kalma süresi olarak Putin önde.

Federal bir devlet olan Rusya’da cumhuriyetler ve bölgeler arasında “Putin’e en yüksek oy nereden çıkacak” yarışı var. 2018 seçimlerinde. %93.7 ile bir Türk boyu olan Tuvaların yaşadığı Tuva Cumhuriyeti birinci olmuştu. Bu seçimde Putin en yüksek oy oranına %97 ile Çeçenistan’da ulaştı. Kabardino Balkarya, Osetya, Dağıstan gibi Müslümanların ağırlıkta olduğu diğer cumhuriyetler de %90’ın üzerinde oy ile ilk on’a girdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.337 Okunma Döner partisi ve ters kelepçe 24 Nisan 2024 | 2.027 Okunma Bu kızlar neden babasız? 22 Nisan 2024 | 6.460 Okunma Fahiş fiyatta iş halka kaldı 19 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Herkesin ihtiyacı ıstakoz! 17 Nisan 2024 | 2.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar