Galipler ve mağluplar

Türkiye yüz yılın seçimini yaptı. Sonuçlar daha belli olmadan kazanması ve kaybetmesi kesinleşenler vardı.Türk milletinin demokratik olgunluğu, Türkiye’nin demokrasi geleneği bir kez daha kazandı.En az olay...

Türkiye yüz yılın seçimini yaptı. Sonuçlar daha belli olmadan kazanması ve kaybetmesi kesinleşenler vardı.

Türk milletinin demokratik olgunluğu, Türkiye’nin demokrasi geleneği bir kez daha kazandı.

En az olay çıkan, insanların barış ve güven içinde oylarını kullandığı ve rekor düzeyde katılımın gerçekleştiği bir seçim oldu.

Türk seçmeni hem kendi katılım rekorunu kırdı hem de tüm dünyaya bir kez daha demokrasi ders verdi.

“Türkiye’de demokratik seçimler yapılamaz” diyen, Türk insanını aşağılayan Batılılar bir kez daha havasını aldı. Türkiye, yine Avrupa’nın seçime katılımı en yüksek, en demokratik ülkesi unvanını aldı.

Anket şirketleri toptan çuvalladı. Genar, Optimar ve Sonar dışında hepsi Kılıçdaroğlu’nun oy oranını şişirmiş, Erdoğan’ın kazanma ihtimali olmadığını söylemişti. Kasıla kasıla açıkladıkları anketlere bakılırsa CHP, İyi Parti, TİP, Yeşil Sol… bilumum muhalefet sandıkları patlatacak, MHP ve Ak Parti sandıklara gömülecekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazeteciler ve geziler… 20 Mayıs 2024 | 59 Okunma CHP iktidarı için darbe planı 17 Mayıs 2024 | 2.946 Okunma Bir tuhaf darbe teşebbüsü! 15 Mayıs 2024 | 5.435 Okunma CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 2.056 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar