Düşmana ne yapılır?

İsrail’in kuruluş yılı 1948. Siyonist devler, o günden beri 30 binden fazla sivil Filistinliyi öldürüldü.Siyonizme Karşı Yahudiler Örgütü Neturei Karta’ya göre İsrail, Filistin’de her üç...

İsrail’in kuruluş yılı 1948. Siyonist devler, o günden beri 30 binden fazla sivil Filistinliyi öldürüldü.

Siyonizme Karşı Yahudiler Örgütü Neturei Karta’ya göre İsrail, Filistin’de her üç saate bir çocuk öldürüyor.
Bunların hiçbirini görmeyen medeni Batı, iki gündür ayakta. Hamas’ın meşru müdafaadan öteye gitmeyen operasyonundaki birkaç görüntünün üzerinde tepinerek İsrail’in yapmaya hazırlandığı büyük katliama gerekçe üretiyorlar.

Bizdeki Siyonizm sevdalısı NATO kafaların durumu farklı mı dersiniz? Vicdandan, izandan zerrece nasibini almamış kara cahil faşistler, neredeyse “hepimiz Yahudiyiz” diye sokaklara dökülecekler. Yapmadıkları şey değil, “hepimiz Ermeniyiz” diye yeri göğü inletmişlerdi. İşte o zamanların dallı gülü solcuları, PKK’cıları ile şimdinin faşistleri artık aynı kaba pisliyor.

Lafı eğip bükmeye gerek yok. İsrail meşru bir devlet değil arkasına ABD’yi almış bir işgal gücüdür. Ona yönelik her türlü direniş meşrudur. Humanizmacılık oyunlarınızı gidin öte tarafta oynayın.

Efendim, biz Türkler böyle miymişiz? Tabi ki böyle değiliz. Filistin Osmanlı toprağı olmaya devam etse ne İsrail diye bir devler olurdu ne de böyle katliamlar yaşanırdı.

Ama bu geçmişin hesabıdır. Filistin’i elimizden alan da Araplar değil İngilizlerdir. Araplar bir hata ettilerse dönüp kendi muhasebelerini yapsınlar. Ama bizim göreceğimiz hesabın muhatabı beş yüz yıl beraber yaşadığımız Müslüman bir halk değil, Batılı emperyalistler olmak zorundadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazeteciler ve geziler… 20 Mayıs 2024 | 59 Okunma CHP iktidarı için darbe planı 17 Mayıs 2024 | 2.946 Okunma Bir tuhaf darbe teşebbüsü! 15 Mayıs 2024 | 5.435 Okunma CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 2.056 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar