Böyle 'dost' düşman başına

FETÖ tetikçisi Zekeriya Öz, iki ay kadar önce Almanya’da bir Türk işadamından dayak yemişti. Öz’ü döven Alper Rıfat Bayraktar, olayın detaylarını anlatmış. Kendisi bir kumpas mağduru olan...

FETÖ tetikçisi Zekeriya Öz, iki ay kadar önce Almanya’da bir Türk işadamından dayak yemişti. Öz’ü döven Alper Rıfat Bayraktar, olayın detaylarını anlatmış. Kendisi bir kumpas mağduru olan Bayraktar, Öz’ü bir lokantada otururken görmüş, tekme tokat dalmış.
Olayda çok enteresan bir detay var. Rıfat Bey, FETÖ’cüye bir iki tane vurduktan sonra sivil giyimli bazı adamlar üzerine atlıyor, masaya yatırarak etkisiz hale getiriyor. Sonra da telefonlarını alıyorlar ve sorguluyorlar.
Almanya’daki kaynaklarıma “Zekeriya Öz’ün polis korumaları mı var” diye sordum. “Ne polisi, Öz’ü doğrudan istihbarat servisi BND koruyor” dediler. Üstelik sadece Öz de değil, Almanya’da yaşayan pek çok azılı FETÖ’cü BND’nin koruması altında.
Almanya, hiçbir FETÖ’cü teröristi Türkiye’ye iade etmedi. FETÖ’cüler, tıpkı PKK’lılar gibi Almanya’da güven ve konfor içinde yaşıyorlar. Ceplerinde Alman devletinin verdiği pasaportlar ile dünya çapında terörizm faaliyetlerine devam ediyorlar. Aynı durum ABD’deki teröristler için de geçerli. Hollanda, Danimarka, Belçika, Fransa, İngiltere, Yunanistan… hepsinde durum aynı. Hepsinde PKK’lılar ve FETÖ’cüler, istihbarat servisleri tarafından özel olarak korunup kollanıyor.
Bu ülkelerin ortak özelliği nedir peki? Hepsinin NATO üyesi olması. Yani bunların tamamı, Türkiye’nin müttefikidir, dostudur!
Dost olmuş halleri bu, bir de düşman olsalardı ne olurdu acaba?

'DOSTLARIMIZIN' KIBRIS PERFORMANSI Aynı dostlarımızı KKTC’deki olaylarda da gördük. BM’nin Barış Gücü onlarca yıldır Rumların aparatı gibi davranıyor, Kıbrıs Türklüğünü tanımıyor, en küçük insani talepleri bile engellemeye çalışıyor. Bu zorbalığa karşı durunca da biz suçlu oluyoruz!
İngiltere ve Fransa’nın bu işin içindeki başat rolünü görmemek mümkün değil. Pile köyündeki olaydan sonra da İngiltere saatler i...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazeteciler ve geziler… 20 Mayıs 2024 | 59 Okunma CHP iktidarı için darbe planı 17 Mayıs 2024 | 2.946 Okunma Bir tuhaf darbe teşebbüsü! 15 Mayıs 2024 | 5.435 Okunma CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 2.056 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar