Ayşenur’un suçu ne?

Hayır, bu bir film adı değil. Arkadaşları işkence tezgahında iken tecavüz fantezisi filmi çeken çakma komünist Vedat Türkali’den söz etmiyorum. Çakma Atatürkçü Ayşenur’dan söz...

Hayır, bu bir film adı değil. Arkadaşları işkence tezgahında iken tecavüz fantezisi filmi çeken çakma komünist Vedat Türkali’den söz etmiyorum. Çakma Atatürkçü Ayşenur’dan söz ediyorum.

Kendisinin terör sevdasını “HDP’nin silahlı gücü var, CHP’nin niye yok.” diye zırvaladığı zamanlardan beri biliyoruz. Son icraatı PKK’nın Ankara’daki eylemine mazeretler üretip, topluma fitne sokmak.

Bu kadarına kendi patronu bile dayanamamış olmalı ki Ayşenur’u kulağından tutup kapının önüne koydu.

Ancak, anlaşılan o ki devletimiz bu konuda Halk TV’nin patronu kadar hassas değil.

Hanımefendiyi adliye bir iki saat misafir edip uğurladılar. Kahramanlar gibi çıktı, bir kamyon laf kalabalığı ile basın açıklaması yaptı. “Allah’tan yanına bando mızıka vermemişler.” dedirtti.

İnsan sormadan edemiyor, aynı durumda sıradan bir yurttaş olsaydı ne olurdu acaba?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 1.983 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.354 Okunma Sinan Ateş cinayetinde tuhaf gelişmeler 08 Mayıs 2024 | 5.462 Okunma AK Parti’ye verilen akıllar ve sıvışanlar 06 Mayıs 2024 | 2.812 Okunma Kadınları da toplatacak mısın vali bey? 03 Mayıs 2024 | 3.230 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar