‘Yeter bir ödül daha alma artık, gençlerin önünü aç!’

2018'in Oscar adayları geçtiğimiz günlerde açıklandı.Ancak bu yıl 90'ıncı kez düzenlenecek Oscar ödülleri için 'The Post' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne 21'inci kez aday gösterilen ve...

2018'in Oscar adayları geçtiğimiz günlerde açıklandı.
Ancak bu yıl 90'ıncı kez düzenlenecek Oscar ödülleri için 'The Post' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne 21'inci kez aday gösterilen ve 'Tüm zamanların Oscar'a en çok aday gösterilen oyuncusu' rekorunu elinde bulunduran Meryl Streep, sinemaseverleri ikiye böldü.
'The Post' filmindeki 'Kay Graham' rolüyle büyük beğeni toplayan Streep'in Oscar adaylığı, alkışlandığı kadar eleştirildi de! Streep'in bir kez daha aday olması 'Yeter artık bir ödül daha alma, gençlerin önünü aç' yorumlarına neden oldu.
Bence En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday olma sayısı dörde düşürülmeli. 'O BİLİYORDU'
Öte yandan Streep, Hollywood'taki cinsel taciz skandallarıyla ilgili en küçük bir açıklama yapmayıp sessiz kalması nedeniyle de eleştiri alıyor.
Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta Merly Streep ve Harvey Weinstein'ın fotoğrafları poster haline getirilip bir caddeye asılmış. 'She knew' (O biliyordu) yazılı posterde; Streep'in gözleri kırmızı bir bantla kapatılmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar