Ahmet Kural’ın kedisi obez oldu!

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği, sezonun en iddialı komedilerinden 'Ailecek Şaşkınız', nihayet vizyonda... 'Ne zamandır kahkahalara boğulduğum bir film izlemedim' diyorsanız, 'Ailecek Şaşkınız' sürprizlerle dolu...

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği, sezonun en iddialı komedilerinden 'Ailecek Şaşkınız', nihayet vizyonda...
'Ne zamandır kahkahalara boğulduğum bir film izlemedim' diyorsanız, 'Ailecek Şaşkınız' sürprizlerle dolu hikayesiyle tam size göre... Filmde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt'un başarılı performanslarının yanı sıra, görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki'nin çekimlerine bayılacaksınız. Görüntüler; popüler sinemada da ne kadar sanatsal ve iyi çekimler yapılabildiğini gösteriyor.

4.5 KİLO AĞIRLIĞINDA!
Geçtiğimiz hafta Ahmet Kural- Murat Cemcir ikilisiyle yaptığım röportajda yer veremediğim bir konu vardı. O da; Ahmet Kural'ın film yoğunluğu nedeniyle pek ilgilenemediği kedisi Fikret... Kural, kediyle olan ilişkisini şöyle anlatıyor:
"Fikret, ömrüm oldu; evladım gibi... Fikret yüzünden eve erken gidiyorum, ışıkları açık bırakıyorum ama bu aralar yoğunluktan onunla hiç ilgilenemiyorum." Bu sırada lafa giren Murat Cemcir, "Hayvanı obez yapmış çok yedirmekten" diyor. Fikret, Kural ona çok mama verdiği için 4.5 kilo olmuş!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 155 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar