Günlük burç yorumları 24 Eylül Pazartesi 2018 yep yeni bir sayfa açın!

Ay Balık Burcunda. Güne, sabahın erken saatlerinde Jüpiter ve Ayın üçgen açısıyla başlıyoruz. Ay bu açısından sonra boşluğa girecek ve tüm günü boşlukta geçirecek. Sabah 08:26...

Ay Balık Burcunda. Güne, sabahın erken saatlerinde Jüpiter ve Ayın üçgen açısıyla başlıyoruz. Ay bu açısından sonra boşluğa girecek ve tüm günü boşlukta geçirecek. Sabah 08:26 itibariyle Ay boşlukta kalacak. Bu zamanda Dolunaya hazırlık yapacak. Gün askıdaymış gibi bir görüntü verse de Jüpiter’ in olumlu etkisi ve bereketi tüm güne yayılacaktır. Özellikle yarım kalan işlerinizi tamamlamakta tam destek olacaktır diye düşünüyorum. Yeni girişimleri tavsiye etmiyorum. Sabah saatleri ayrıca Merkür ile Mars arasında bir üçgen açı oluşacak bu açının bizlere etkisi, yeni fikirler üretmekte oldukça fayda sağlayacak. 

Daha hızlı ve enerji dolu hissettirecek, ticaretle ilgili konularda , önemli gelişmeler sağlayacaktır. Maddi konularla ilgili de girişimler ve fırsatlar da önümüze gelecektir. Aklımıza ve önümüze gelen fırsatları değerlendirmek adına cesur ve cesaretli davranmamızı sağlayacaktır. Fakat Ayın boşlukta olduğunu unutmamak gerekir, işlerimizin askıda kalmaması adına ,sabahın erken saatlerini değerlendirmekte fayda var, yarım kalan işlerinizi ise olumlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, gün geneli ruh haliniz değişken olacaktır .Olaylara gereğinden fazla duygusal tepkiler verebilirsiniz. Yeni seyahat fikirleri için bu sabahı değerlendirebilir, yeni fikirlerle üretebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz, yalnız üst konumuzdaki kişilerle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var, yarım kalmış iş veya projeler var ise tamamlamalısınız. aile büyüklerinin, sağlık sorunları var ise ihmal etmeyin, ikili ilişkilerinizle ilgili sorunlarınız var ise, erken saatleri gönül almak adına değerlendirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, bugün işleriniz tamamalarken çok eğleneceksiniz, sevdiğiniz kişilerden alacağınız destek ve yeni fikirler, konuları çabuk tamamlamanıza destek olacak. Partnerinizin maddi desteği yada onun hayatında ki olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir. Çocukları olanlar ise, çocuklarının eğitim ve sosyal hayatlarıyla ilgili yeni kararlar alabilir. Yeni fikirler üretebilirler.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, hayatınızda denge istiyorsunuz. Maddi konularla ilgili sorunlar yüzünden bunalmış hissedebilirsiniz sabah erken saatlerde alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek, finans veya ticaretle ilgili, yada hukuki konularla ilgili rahatlatacaktır. Eşinizden destek olabilir, yada beraber fikir üretebilir, geleceğinizle ilgili net kararlar alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, alım ,satım , ticaret ve finansla ilgili konularda oldukça aktif bir gün sizleri bekliyor, yalnız sabah erken saatlerini değerlendirmenizde fayda var. Sağlık konularıyla ilgilenebilir, hobileriniz ve planlarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza dikkat edin, arkanızdan çevrilen işlerden ortaya çıkabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 164 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 189 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 223 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 141 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar