29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak!

Bugün Cumhuriyet Bayramı Hepimizin kutlu olsun.Ay Yengeç burcunda, ve Türkiye haritasının da yükseleni yengeç ve milli konular ailevi konuların aidiyet duygularının, milli coşkuların yaşanacağı, ön planda...

Bugün Cumhuriyet Bayramı Hepimizin kutlu olsun.
Ay Yengeç burcunda, ve Türkiye haritasının da yükseleni yengeç ve milli konular ailevi konuların aidiyet duygularının, milli coşkuların yaşanacağı, ön planda olduğu, bir gün olacaktır. Ay sabah saatleri yengeç burcuyla karşıtlığı yapacak, dolayısıyla aldığımız sorunlar ya da içinde bulunduğumuz durumlar, biraz bunaltabilir, engellenmiş hissedebiliriz. Fakat daha sonra Güneş ile olan olumlu açısı, günü daha parlak geçirmemize, ikili ilişkilerdeki sorunların çözülmesine neden
olabilir. Önemli kişilerin ya da otorite figürlerinin desteğini görebileceğiz.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, ailevi konuların, evimiz ve ya ebeveynlerimizle ilgili meselelerin, ön planda olduğu bir gün olacaktır. Ödemelerle ilgili ailemizden de destek görebilecek, ya da evimizle ilgili önemli değişimler var ise tamamlamaya çalışacağız. İkili ilişkilerle ilgilide beklenmedik süreçlere hazırlıklı olmak ya da bazı sorunları Venüs Retro olduğu için uzatmamakta fayda olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, iletişimin ön plan da olacağı bir gün olacaktır. Sabah saatleri bazı konular canınızı sıksa da daha sonra olumlu bir şekle dönüşecektir. İkili ilişkilerle ilgili sorunlar, var ise çözümlenecektir. Eski konuları açmamanızda fayda olacaktır. Birlikte olacağınız kişiyle alacağınız kararlar, vereceği destek rahatlatacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, bugün maddi konular ön planda olacak, ödemeler veya alacağımız sorunlar, keyfimizi kaçırabilir, ama alacağımız destek ya da bazı görüşmeler daha sonra rahatlatacaktır. Partnerinizle alacağınız yeni kararlar, planlar yada organize olacağınız konular, gününüzü olumlu yönde günü devem ettirmenize de ayrıca yardımcı olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, İkili ilişkilerinizle yaşadığınız sorunlar sabah saatleri de devam edebilir, fakat daha sonra yoluna girecek, gönlünüzü alacaktır. Bekar olanlar ise eski aşklarıyla karşılaşabilir ya da haber alabilirler. Maddi konularla ilgili yaşadığınız bazı sorunlara ise, destek görecek, biraz da olsa rahatlayacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, İç dünyanızda bazı korkular yaşıyor olabilirsiniz, ya da eşinizle ilgili yaşadığınız sorunlar var ise gün yüzüne çıkabilir. İşiniz ile ilgili önemli kararlar ve yeni konular gündemde olacaktır. Gün geneli rahat ve olumlu geçecektir. Birlikte olduğunuz kişiyle ya da hayatınızdaki önemli kişilerle sorunlarınızı çözmek için gerginde olamamalı iletişim gücünüzü kullanmalısınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 164 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 189 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 222 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 141 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar