Mazlumların ahı yerde kalmaz!

Dünya kana doymuyor. Zalimler güruhunun, özellikle Müslüman kanına olan iştihası her gün daha da artıyor. Batı’nın; insan, insan hakları, demokrasi gibi, ardına saklandığı bu yaldızlı kelimeler...

Dünya kana doymuyor. Zalimler güruhunun, özellikle Müslüman kanına olan iştihası her gün daha da artıyor. Batı’nın; insan, insan hakları, demokrasi gibi, ardına saklandığı bu yaldızlı kelimeler, sizi asla aldatmasın. Hele hele; büyük vaatlerle kabullenip göründükleri İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ndeki; "…dili, dini, ırkı ne olursa olsun..." tabiri tam bir aldatmacadan ibarettir.

Suriye krizinin doğurduğu mülteci akını, Batı’nın foyasını meydana çıkardı. Müslüman olmalarından dolayı, Batılılarca insan sayılmayan bu kitlelerin Avrupa’ya akını durduruldu. Bunun için de her çareye başvuruyorlar. Yine bu yüzden Avrupa ülkelerinde aşırı sağ partilere rağbet arttı.

Türkiye’ye değil üç milyar; otuz milyar vermeye razıdırlar; yeter ki Türkiye mültecileri Avrupa’ya göndermesin.

Zalimin ve şeytanın en büyüğü ABD’dir. Önce Irak’ı işgalle, milyonlarca Müslümanın kanına girdi. Bunca zulümle de yetinmedi; Irak yönetimini aşırı Şiilere teslim etti. Bu yönetimlerin Sünnilere uyguladığı baskı ve zulümler DAEŞ’i doğurdu. Tıpkı Afganistan’da oluşturdukları El-Kaide gibi..

İçimizdeki Amerika muhipleri, Suriye’deki olumsuzlukları ABD seçimlerinin yaklaşmasına ve Obama yönetiminin "topal ördek" konumuna düşmesine bağlıyorlar. Hiç alakası yok! ABD’nin bu anlaşılmaz tavrı, Suriye iç savaşının çıktığı 2011 senesinden beri aynıdır. ABD bu tavrını bilerek ve isteyerek alıyor ve hatta Rusya’ya da bilerek göz yumuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 64 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 149 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 193 Okunma Seçim analizi -7- 29 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar