Dışarısının güdümüne alışmak! -2-

Dışarısının güdümüne boyun eğmeyen bir lidere sahibiz. Mahut muhalefet; Selahattin Demirtaş’ıyla, CHP ve MHP’siyle ve hepsinden önemlisi "Paralel" yapısıyla; malum medyalarıyla batarya ile ateş ederek...

Dışarısının güdümüne boyun eğmeyen bir lidere sahibiz. Mahut muhalefet; Selahattin Demirtaş’ıyla, CHP ve MHP’siyle ve hepsinden önemlisi "Paralel" yapısıyla; malum medyalarıyla batarya ile ateş ederek, Tayyip Erdoğan’a; ‘orada yalnız kalacaksın!’ diye boşuna söylemiyorlar.

Çünkü; dışarıdaki ağa-babaları öyle istiyor. Dışarısı, Erdoğan’ı hedef tahtasına oturttu. Onlar da pekâlâ biliyor ki; Erdoğan’ın millet nezdindeki gücü, AK Parti’nin ve onun tek başına çıkarmış olduğu hükümetin gücünden daha fazladır. Böylesine güçlü bir lidere söz geçirebilmek; eskiden alışageldikleri gibi emir verebilmek mümkün mü?!.

7 Haziran seçimleri, Cumhuriyet kurulduğundan beri yapılacak en önemli seçimdir. Devlet ve millet hayatımızın kararlarını dışarısı mı, yoksa içeride bu milletin kendisi mi verecek? İşte, bunun cevabı 7 Haziran seçimlerinde verilecektir!

Malum; AK Parti’nin kurucu kadroları, üç dönem kuralına takıldığından, boşalıyor. Bu durumu fırsat bilen mahut şer cephesi; hükümetle ve hatta AK Parti ile Tayyip Erdoğan’ın arasına duvar örmek istiyor. Kurucu kadronun boşalmasını, AK Parti’nin yumuşak karnı görüyor ve oradan yüklenmek istiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -3- 11 Mayıs 2024 | 53 Okunma Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 67 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 162 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar