Açık mektup!

Sayın Cumhurbaş-kanım!Bu mektubu, dost acı söyler kabilinden yazıyorum. Her lider gibi sizin de, onca kalabalıklar arasında ne denli yalnız olduğunuzu biliyorum!Türkiye’miz bugünlerde İkinci Kurtuluş...

Sayın Cumhurbaş-kanım!
Bu mektubu, dost acı söyler kabilinden yazıyorum. Her lider gibi sizin de, onca kalabalıklar arasında ne denli yalnız olduğunuzu biliyorum!
Türkiye’miz bugünlerde İkinci Kurtuluş Savaşı’nı veriyor. Başta dost ve müttefik bildiğimiz ülkeler olmak üzere tüm düşmanlarımız tarafından içeriden ve dışarıdan kuşatılmış durumdayız.    
Devlet ve millet hayatımızda üst üste çok çetin badireler atlatıyoruz ve bunların her birisinin toplumumuzda da derin izleri ve yansımaları oluyor.
Devleti idare eden sizler; her ne kadar gerçekleri haykırıyor ve yapılması gerekenleri işaret ediyorsanız da, bunlar, maalesef bürokraside gereği gibi yankılanmıyor. Duymazlıktan geliniyor veya çarpıtılarak; kurunun arasında yaş da yakılıyor!
Her toplum gibi bizimde refahımız orta direktedir. Sınırlarımızdaki savaşlar ve içerideki onca darbe girişimlerinden sonra, esnaf ve işverenimiz çok büyük sıkıntılar içine girmiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 64 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 149 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 193 Okunma Seçim analizi -7- 29 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar