Silaha hayır

“Bireysel Silahlanmaya HAYIR”‘Ses Ver’ sayfasında tüm detaylarıyla işlediğimiz ‘Bir tıkla silah’ başlıklı, Cansu Şimşek imzalı haber, cinayetlerde kullanılan silahların internet sitelerinden...

“Bireysel Silahlanmaya HAYIR”

‘Ses Ver’ sayfasında tüm detaylarıyla işlediğimiz ‘Bir tıkla silah’ başlıklı, Cansu Şimşek imzalı haber, cinayetlerde kullanılan silahların internet sitelerinden sorgusuz, belgesiz bir ayakkabı alır gibi ne kadar kolay alınabildiğine odaklanıyordu.

Pendik’te okul çıkışı pompalı silahla öldürülen 17 yaşındaki Helin Palandöken’in babası Nihat Palandöken’in isyan eden sözleri de haberin önemini ve çarpıcılığını perçinlemişti.

HABERİMİZ NASIL SES GETİRDİ

Bakın bu manşet sonrasında Hürriyet haberciliğinin farkını ortaya koyan ne gelişmeler yaşandı...

Önce bu silahlarla yaralanıp sakat kalan vatandaşlar seslerini yükseltip ‘Bireysel silahlanmaya son verin’ çağrısı yaptı Hürriyet sayfalarından.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fakirleşme Mesajı 10 Mayıs 2024 | 290 Okunma Türkiye’nin Çıkış Yolu 08 Mayıs 2024 | 315 Okunma Bir Taşla İki Kuş 06 Mayıs 2024 | 814 Okunma Uygulanmayan Anayasa 01 Mayıs 2024 | 156 Okunma İYİ Parti'de Değişim Olur mu? 29 Nisan 2024 | 861 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar