Siyasete bir günlük ara: Ömürler uzadı, yaşta tehlike sınırı 90’ın üzerine kaydı.. Örneklerle…

Bir süre sonra en son ne zaman otomobil kullandığımı unutabilirim. Uzunca bir seyahate çıkmamız gerektiğinde, bizim çocuklar mutlaka bir bahane bulup şoförlüğümüzü üstleniyorlar çünkü.Bu...

Bir süre sonra en son ne zaman otomobil kullandığımı unutabilirim. Uzunca bir seyahate çıkmamız gerektiğinde, bizim çocuklar mutlaka bir bahane bulup şoförlüğümüzü üstleniyorlar çünkü.

Bu fedakarlıklarını sevgi ve nezaketlerine veriyordum, son birkaç gündür bir başka motifin daha onları böyle davranmaya ittiği kuşkusu zihnime yerleşmeye başladı.

Galiba yaşımın 70’i aşmasının bunda rolü var.

Medya baronu ve evlilikleri

Rupert Murdoch ABD’de Wall Street Journal ile İngiltere’de Sun gazetelerinin sahibi. Bunlar ülkelerinin en çok satan gazeteleri. ABD’de Fox-TV ile İngiltere’de Sky TV de onun. Avustralya kökenli olduğu için orada da gazeteleri ve TV kanalları var.

Patronluğunun kıtalar aşan özelliğine dikkat çekmek için şu kadarını söyleyeyim: Türkiye’deki Fox-TV de Murdoch’un… Pek çok başka ülkede de ona ait gazeteler ve TV kanalları yayında.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 1.839 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.817 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.620 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.616 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar