Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de…

Bir emekli olarak en dikkatle kulak verdiğim kişi şu sıralarda Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz… Sağolsun, Cevdet Bey, her gün emeklilerin durumlarını iyileştirecekleriyle ilgili açıklamalar yaparak...

Bir emekli olarak en dikkatle kulak verdiğim kişi şu sıralarda Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz… Sağolsun, Cevdet Bey, her gün emeklilerin durumlarını iyileştirecekleriyle ilgili açıklamalar yaparak içimi ferahlatıyor.

İçim ferahlarken aklımı karıştıran gelişmeler de olmuyor değil.

Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek günlerdir Amerika’da, önemli temaslarda bulunuyor. Dün Washington’da görüştüğü başkan yardımcısı Gita Gopihath, artık ismi X olan Twitter üzerinden bir mesaj attı da İMF’ye de uğradığını öğrenmiş oldum.

Görüşmeyi neden bizim bakandan değil de İMF yetkilisinin mesajından öğrendik, anlayamadım.

Türkiye İMF’nin önemli ortaklarından biri.

Yıllar önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başkanı Rıfat Hisarcıklı Merkez Bankası eski başkanı Süreyya Serdengeçti ile Türk ekonomisini Amerikalılara şirin göstermek amacıyla Washington’a gittiğinde ben de oradaydım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 72 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 2.875 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 705 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.885 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.405 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar