FETÖ’nün ipliği pazara çıksın diye

Pazartesi günü Hamburg'daydım. Bu sefer soğuk, yağmurlu ve karanlıktı Hamburg. Neyse ki koşar adımlarla gidip, aynı şekilde yurda döndüm. Memleket güzel vesselam! Ne işim vardı Hamburg'da? Sabah Yazarlar...

Pazartesi günü Hamburg'daydım. Bu sefer soğuk, yağmurlu ve karanlıktı Hamburg. Neyse ki koşar adımlarla gidip, aynı şekilde yurda döndüm.
Memleket güzel vesselam!
Ne işim vardı Hamburg'da? Sabah Yazarlar Kulübü ve Daily Sabah Center'ın düzenlediği bir sempozyumda FETÖ nedir, ne değildir konulu bir sunum yaptım.
1970'lerden bugüne bu örgüt ne kılıklara girmiş, hangi aşamalardan geçerek bugüne gelmiş bunları anlattım. Yeni nesil bir terör örgütü olarak FETÖ'nün cürümlerini ve suç işleme potansiyelini resmetmeye çalıştım.
Mehmet Akarca, Serdar Karagöz, İbrahim Altay, Kerem Alkin, Fatih Cıngal ve Şeyma Eraz da birer sunum yaptı.
Hep birlikte FETÖ'nün bugün itibariyle Türkiye'den çok, yayıldığı ve kendisine alan açılan diğer ülkeler için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ortaya koyduk.
Almanya'nın hatalı politikalarının çok ağır bedelleri olacağının altını çizdik.
Dikkatimi ne çekti biliyor musunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.908 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.748 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar