Doğan neden panikledi?

Mehmet Yakup Yılmaz dünkü köşesinde grubumuzu, gazetelerimizi itham ederken, bu ülkenin en saygın işadamlarından biri olan patronumuz Ethem Sancak hakkında kendi zekasınca istihza içeren ifadeler kullanmış.. Reza Zarrab...

Mehmet Yakup Yılmaz dünkü köşesinde grubumuzu, gazetelerimizi itham ederken, bu ülkenin en saygın işadamlarından biri olan patronumuz Ethem Sancak hakkında kendi zekasınca istihza içeren ifadeler kullanmış..

Reza Zarrab ABD’de yakalandığında da Hürriyet, “Büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu” sürmanşetiyle çıkmıştı..

***

Hürriyet Gazetesi, patronumuzu ‘Ethem Bey’ diye anmaktan vazgeçtiğine göre..

Bizzat Ertuğrul Özkök’ün kaleminden; “17 ve 25 Aralık’ı artık bırakmalıyız” dan..

“17 Aralık Büyük Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu”na geldiğine göre..

Panik ve endişe büyüdü..

Korku artık Aydın Doğan’ın iliklerine kadar işledi demektir..

***

İyi ama neden?..

Değerli dostlar, her ne kadar Hürriyet birinci sayfasından, “bu dava tam bir saçmalıktır” dese de, Aydın Doğan kelimenin tam anlamıyla köşeye sıkışmış durumda..

Amerikan Devleti’nin çıkarlarını zarara uğratmakla suçlanan Reza Zerrab davasını, adım adım takip eden Aydın Doğan’ın adamlarına açıktan soruyoruz; “ABD’yi zarara uğratmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni zarara uğratmaktan daha mı önemli?”..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 86 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 196 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 123 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.969 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar