Davutoğlu’nun siyasi şantajı ters teper

AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlamaları sırasında eski Başbakan Davutoğlu da kendi alternatif programını yapmış.

Delikanlı gibi çıkıp partisini kuramadığından ‘dostlar platformu’ gibi isimler altında buluşmalar tertipliyor ve oradan mesajlar veriyor bir süredir. İşte onlardan biri. Demiş ki “Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa, bizi bugün eleştirenler insan içine çıkamazlar.” Hoppalaaa.. 

2016 Mayıs’a kadar devlette en yetkili koltuklarda oturan, sorumluluk makamındaki bir kişinin edeceği laf mı bu? Bu resmen bir siyasi şantaj. Ve bunca yıldır yanında olduğu halde hâlâ anlamamış olacak ki Erdoğan bir şantaja boyun eğecek adam değil. Dediğine bakar mısınız Davutoğlu’nun! ‘Defterler açılırsa’.. Yahu açsana o defterleri. Aç da okuyalım kim ne yapmış! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.968 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum