Bunu kasten mi yapıyorsunuz?

Türkiye Cumhuriyeti böylesi alçakça bir işgal girişimini bertaraf etmeye çalışıyor.. Ne diyordu lider; “Topunuz gelin”... “Bir taraftan PKK, bir taraftan FETÖ, PYD, DAEŞ, YPG, topunuz gelin, bu milleti...

Türkiye Cumhuriyeti böylesi alçakça bir işgal girişimini bertaraf etmeye çalışıyor..

Ne diyordu lider; “Topunuz gelin”...

“Bir taraftan PKK, bir taraftan FETÖ, PYD, DAEŞ, YPG, topunuz gelin, bu milleti aşamayacaksınız”..

Liderin bu sözünü, işgalciler de, arkalarındaki güçler de, tasmalarını ellerinde tutan Batı da, buradaki aşağılık işbirlikçileri de asla çıkarmasın aklından..

Daha tam ne olduğunu anlayamadınız galiba..

Bu millet, liderinin arkasında bir istiklâl savaşına girdi..

Ve sanmayın ki bu millet, bu savaşı yarım akıllı bir sümüklü emekli vaizi Türkiye’ye getirip yargılamak için yapıyor..

Asla..

Savaş-kavga tam bağımsızlık için..

FETÖ’nün de içinde yer aldığı, PKK’nın, DAEŞ’in de ortak olduğu o karşı kamp bileşenlerinin tümüne karşı veriyoruz biz bu savaşı..

Ve tam bu savaşın ortasında, Gazi Meclis’in koltuklarını işgal eden kravatlı teröristler, ellerinde örgüt bültenleriyle poz veriyor..

Sanıyorum bu arkadaşlar durumun ciddiyetinin daha tam farkına varabilmiş değiller..

Ağır bir taarruz altında memleket..

Ve kimsenin şakası yok..

Hâl böyle iken siz kasten mi yapıyorsunuz bunu?..

Tam üzerinizdeki “terör destekçisi” yaftasını atıp Türkiyelileşme fırsatı gelmiş ayağınıza, bunu değerlendirmek yerine zorla kendinizi düşman kampına neden yerleştiriyorsunuz?..

Bakın kategorik olarak Erdoğan’a ve hükümete en sert eleştirileri yapan Metin Feyzioğlu nasıl millete selam durdu vakti gelince.. Herkes muhalefetini işgal sonrasına ertelemiş durumda.. Kavgamızı yapacağız. En sert biçimde yapacağız elbette.. Ama işgalcileri def ettikten sonra..

Askeri araziler ziyan olmasın

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 86 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 196 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 123 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.969 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar