Trabzonspor’a yazık oldu

Maçın ilk yarısını anlatacak, yazacak hiçbir şey yoktu. Ama ikinci yarı Trabzonspor'a yazık oldu. Trezeguet girince biraz süratlendiler, iyi pozisyonlar buldular, 3-4 tane net pozisyon yakaladılar. Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un veya...

Maçın ilk yarısını anlatacak, yazacak hiçbir şey yoktu. Ama ikinci yarı Trabzonspor'a yazık oldu. Trezeguet girince biraz süratlendiler, iyi pozisyonlar buldular, 3-4 tane net pozisyon yakaladılar.
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un veya Hadziahmetovic'in olmaması bir etken değil. Beşiktaş iyi oynamadı. Beşiktaş, Fenerbahçe maçını kazandı, 1 kişi eksik oynadı ama Fenerbahçe verdi o maçı. Siyah-beyazlılar orta alanda çok hata yapıyor. Trabzonspor'da Bakasetas ve Siopis orta sahada çok rahat oynadılar. Sörloth gibi bir oyuncu olsaydı bu maçları koparırdı.
Bakınız Trabzon şehri takımından böyle futbol istiyor. Böyle oynasın, seneye şampiyonluğa oynamasın yine tribünleri doldurur. İkinci yarıda oynadıkları futbol hoşuma gitti. Bordo-mavililer ilk yarıda biraz durgundu ama ikinci yarıda iyi oynadı. Biraz başarıya aç bir teknik direktörle bu Trabzonspor takımı iş yapacaktır.
Trabzonspor'un teknik direktörü, Beşiktaş'ı iyi tahlil etmiş ve rakibini...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 10 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 816 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 440 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.749 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar