Güneş çalışmamış

Önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan başlayalım. VAR böyle olur mu? VAR'da ne var? Yusuf Namoğlu abim, sonra çark et, dön baba dön. Ben böyle demedim. Ağladı da ağladı. Sonunda ne oldu? Ağlama neticesini...

Önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan başlayalım. VAR böyle olur mu? VAR'da ne var? Yusuf Namoğlu abim, sonra çark et, dön baba dön. Ben böyle demedim. Ağladı da ağladı. Sonunda ne oldu? Ağlama neticesini gösterdi. Fırat Aydınus hadi pozisyonu görmedi diyelim, öyle verdi diyelim.
VAR'a gidip bakıyorsun. Pozisyon net faul. Ama Orman hafta arası düdüğü çaldı. VAR'ı da kenara attı, hakemleri de Yusuf Namoğlu'nu da...
Bu nedir biliyor musunuz? Gücünüz bitmiştir, artık aciz bir durumdasınızdır. Denize düşen yılana sarılır. Fikret Orman bilmiyor mu şimdiye kadar VAR'ın ne yaptığını? O önündeki maçlar için bunu yaptı, başarılı oldu. Ama Orman bu kadar çalışırken Şenol Güneş dersini iyi çalışamamış. Şenol'un elinde Vagner Love diye bir oyuncu var. Türkiye'de 10 penaltı kazanmış. Hepsini Vagner atmış, hepsini gol yapmış. Sen dün Oğuzhan'a attırıyorsun.
Bırakın hikayeyi. Şampiyon olamayınca suç hakemlerde, şampiyon olurken keramet sizde. Takım kötü oynarken, yolla hakemlere gitsin. Aslında takıma iyilik yapmıyorsunuz.
Beşiktaş'ın durumu böyle, Göztepe'nin nasıl? Maliyetlerinin kaç olduğunu bilmiyorum ama bir takım kurmuşlar. Bundan önce oynadıkları 4 maçı kazanmışlar, 4'ünü kaybetmişler. Bu şudur. Ben çıkar oynarım. Defans-mefans benim işim değil. Yenersem yenerim, yenilirsem yenilirim.
Beşiktaşlılar maçtan önce 'bize defans yapanları açamıyoruz' diyordu. Arkadaş gazoz kapağı mı açıyorsunuz! Göztepe kabak çiçeği dolması gibi açık oynadı. Topu kapınca hücum ettiler, kaptırınca defans yaptılar. Göztepe dün adam gibi top oynadı, adam gibi mücadele etti. Göztepe seyircisini tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca takımlarını böyle teşvik ettiler. Rakibin otobüsüne taş atanı, sahaya yabancı madde atanı kabul etmem.
Fırat Aydınus'a gelelim... Cin olmadan şeytan olanlardan. Artık sona geldi, öyle uyanık çalıyor, öyle uyanık çalmıyor ki kendisi bu işi çok iyi biliyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.743 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 578 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 490 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 878 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 252 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar