Türk İslamofaşistler Kürt olsaydı

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nde gerçekleşen referandumun meşruluğu, sakatlığı, emperyalizmin işine gelmesi, hatta Barzani ailesinin sonunu getirme riskini bir kenara bırakalım.Uluslararası casusluk ve ihanet...

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nde gerçekleşen referandumun meşruluğu, sakatlığı, emperyalizmin işine gelmesi, hatta Barzani ailesinin sonunu getirme riskini bir kenara bırakalım.

Uluslararası casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ terör örgütünün Lobiler ve Finans Dünyası İlişkileri Sorumlusu Süleyman Ham it Müftügil’in 26 Ekim 2013’te bir gazeteci ile yaptığı konuşma ortaya dökülmüştü. O konuşmada Müftügil özetle şunları söylemişti:

“Yeni dönemdi Erdoğan, Öcalan ve Barzani olmayacak. Bölgenin dizaynı yeniden yapılıyor. Amerika üçünün de kalemini kırdı.”

Merak eden https://www.youtube.com/watch?v=AteW5nAlw0M adresinden konuşmanın tamamını dinleyebilir.

Bu konuşmadan bir süre sonra Gezi Eylemleri adlı emperyalist işgal harekâtı başladı. Erdoğan’ı devirmeye çalıştılar, başaramadılar. 17-25 Aralık Yargı-Polis darbesi de Erdoğan’ı deviremedi.

Ülkemizin bazı şehirlerinde “hendek savaşı” adlı bir terörizm organizasyonu gerçekleşti. Bu terörist faaliyette, Abdullah Öcalan, o enkazın altında kaldı ve kelimenin tam anlamı ile bir mevtaya dönüştü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar