Terörizmi savunan Türkiye’deki medya

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en büyük düşmanı olan PKK, FETÖ ve türevlerinin propagandalarını Rudaw TV ve internet sitesi ile Rusya Devlet yayın organı olan Sputnik adlı internet sitesi üstlenmiş durumda.Rudaw'ın...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en büyük düşmanı olan PKK, FETÖ ve türevlerinin propagandalarını Rudaw TV ve internet sitesi ile Rusya Devlet yayın organı olan Sputnik adlı internet sitesi üstlenmiş durumda.

Rudaw'ın yönetim kadrosunu çok iyi tanıyorum. Yönetimin tepesinde bulunan ve Ako Muhammed kod adını kullanan kişi PKK'nın Avrupa kanadında yetişmiş. İhanet ve casusluk şebekesi FETÖ'nun şu anda kaçak olan “Kuzey Irak İmamı” ile içli dışlı biri.

Rudaw'ın Erbil'deki Türkçe bölümünde tamamen PKK ve FETÖcüler çalışıyor. FETÖ'nün Dünya isimli Kürtçe yayın yapan televizyonunun en önemli elemanı, bu kanal devlet tarafından kapanır kapanmaz, Ako Muhammed tarafından bol sıfırlı Dolarlı maaşla derhal Rudaw Diyarbakır bürosuna alındı.

Rudaw medya, PKK ve FETÖ'nün tüm propaganda faaliyetlerini haber yapıyor. İlginç olan, Türk devletinin bu terör kanalı ile internet sitelerinin yayın, erişim ve çalışma iznini iptal etmemesi.

Rudaw'ın bugünkü internet sitesine bile bakın Türkiye aleyhindeki terörist faaliyetleri yücelten, öven ve propagandasını yapan sayısız haberler göreceksiniz.

Rudaw'ın en büyük akıl danesi ise Bedel Boseli adlı FETÖ'nün kontrolündeki zamanın JİTEM ve polisin maaşlı elemanı olduğunu bilmeyen mi var? Hani bu ülkeyi kana bulayan, masum Kürtleri katleden o kirli JİTEM var ya, işte o kirlilerin elemanı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar