FETÖ’nün son kalesi: BJK

Bir Beşiktaşlı için bu başlık işkence altında ölmekten daha ağırdır. Dünya görüşü veya dini inancı ne olursa olsun, Beşiktaşlının FETÖCÜ’lükle...

Bir Beşiktaşlı için bu başlık işkence altında ölmekten daha ağırdır. Dünya görüşü veya dini inancı ne olursa olsun, Beşiktaşlının FETÖCÜ’lükle suçlanması, en rezil ölümden daha beterdir. Çünkü biz Beşiktaşlılar için her şeyden önce vatan ve devlet gelir.

Başka kulüpler, İstanbul’u işgal edenlerle futbol turnuvası yaparken, “Arabalılar” diye küçümsedikleri biz Beşiktaşlılar, kırmızı-beyaz olan rengimizi siyaha çevirdik. Ülkemizin işgali, her vatansever için olduğu gibi bizim için de matemdi. Her ne kadar başkaları için bayram olsa da.

Kabataş ve Kabataş Lisesi’nde “leyli meccani” okuyan “Arabalılar”ın torunu olarak Bizim evde “Beşiktaşlılık”, Vatan-Devlet-Beşiktaş denklemi üzerine kuruludur.

Bu yüzden bir Beşiktaşlıya FETÖCÜ demek veya kulübümüzün adının uluslararası casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ ile yan yana getirilmesi, bizim için rezilce bir ölümden beterdir.

Bir Beşiktaşlı gazetecinin günlük yazısının başlığını “FETÖ’nün son kalesi: BJK” olarak yazmanın ıstırabının boyutunu siz düşünün.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar