FETÖ ile mücadele ya da Balonlar

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) İnsanın şeytani zekâsının zirvesidir. Dünya terör tarihine geçmiş en sofistike, en komplike, en vicdansız, en yalancı ve acımasız terör...

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) İnsanın şeytani zekâsının zirvesidir. Dünya terör tarihine geçmiş en sofistike, en komplike, en vicdansız, en yalancı ve acımasız terör örgütüdür. Hasan Sabbah'ın Haşhaşi örgütüne benzetilir. El Hak, Takiyye, yalan ve acımasızlık konusunda FETÖ'ye yakın bir zekâya sahipti Haşhaşiler. Onlar da Haçlı Şövalyeleri tarafından organize ve finanse edilen bir örgüttü. Haşhaşilerin belirli bir güce ermesinden sonra, Haçlı Şövalyelerine ciddi miktarda altın, ticari emtia, maden ve köleler gönderdiklerini biliyorum. (“ruz” ekini özellikle kullanmadım emin olun Haşhaşilerle ilgili data araştırması yapan doğru dürüst tek bir gazeteci bile yok ülkemizde.)

Haşhaşilerle ilgili çok ciddi araştırma, tarihi belge, Roma Katolik Kilisesi'nin Kütüphanesi ile İngiliz İstihbarat Servisi MI 6, Dışişleri Bakanlığı ve Buchingam'da bulunuyor. Bazı iddialara göre İskoç Riti ve Doğu Locası'nda da bir çok orijinal belge bulunuyor. Bu iddialara pek ihtimal vermiyorum. Çünkü Hem İngiliz hem de Fransız krallıkları (Roma'nın da onayıyla) bu iki mason ve Haçlı şövalyelerinin örgüte yönelik dehşet operasyon yaptılar. Yakaladıklarını anında infaz ettiler. Tüm arşiv ve malvarlıklarına el koydular. Ve elde edilen tüm belgeler belirttiğim merkezlere kondu.

Fetullahçılık, bir terör örgütü olmanın yanı sıra yeni bir dindir. Gülen'nin söylemlerinde, “Dünya Amine oğlu Muhammed Mustafa için yaratıldı, bizim için yürütülüyor” ve “Muhammedün Rasullallah demeyen fakat, La ilahe illallah diyen herkes cennete girer” diyor defalarca.

Yani, Kur'an'da Allahın belirttiği “Son Peygamber Muhammet Mustafa”ya ve “Bu kitaba iman etmeyen kâfirdir” ilahi hükmüne itiraz ediyor. Kur'an ayetlerini inkâr ediyor.

Buna benzer onlarca FETÖ ayeti var.

Bunları bulup yorumlamak, biz gazetecilerin değil, AKAİD profesörlerinin işidir. Sayın Akaid hocaları! Fetullah, Sapkın, Kedicikçi ruh hastası, Gezi İmamı İhsan gibiler bizim imanımızı ifsad ederken siz ilahiyat fakültelerinde birdirbir mi oynuyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar