Federal Almanya, Nazi Almanya olmuştur

Avrupa Birliği'nin yegâne patronu, yöneticisi ve yönlendiricisi olan Federal Almanya, Türkiye'ye karşı “yıkıcı düşman” gibi davranıyor.Aslında Almanya4nın Türkiye'ye olan...

Avrupa Birliği'nin yegâne patronu, yöneticisi ve yönlendiricisi olan Federal Almanya, Türkiye'ye karşı “yıkıcı düşman” gibi davranıyor.

Aslında Almanya4nın Türkiye'ye olan düşmanlığı için “gibi” lafını kullanmak fazla. Federal Almanya Cumhuriyeti, 1970'lerin başından beri Türkiye'ye karşı olarak fiili düşman pozisyonunu almıştır.

Doğu Bloku'nun yıkılması ve Helmut Kohl'ün siyaset sahnesinden çekilmesinden sonra Almanya'nın Türkiye'ye karşı düşmanlığı “Resmi seviye”ye çıkartılmıştır.

Almanya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı terörist faaliyette bulunan, sivil yurttaşlarını, askerini ve polisini katleden sağ, sol, ayrılıkçı veya İslam görünümlü tüm terör örgütlerine ev sahipliği yapmıştır. Ev sahipliğinin yanı sıra hamiyetperveri de olmuştur.

Türkiye'de çatışmalara girip yaralanan yüzlerce terörist Almanya'da tedavi edildi.

Almanya, sadece Türk devletine değil, Türkiye sosyolojisine yönelik de terörist faaliyetlerde bulunuyor. Hem de bugün değil. 1970'lerde beri Almanya, Türkiye halkının din, inanç ve sosyolojisine yönelik yıkıcı faaliyetlerde bulunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar