Bizim Haham ve Yahudi gazeteciler

Bilim çevrelerince sağlıklı bir düşünce, ruh ürünü olmayan insanlık düşmanı Siyonizmi temel alan ve terörizmi devlet politikası olarak benimseyen İsrail, Kudüs'ü resmen başkent yapabilmek...

Bilim çevrelerince sağlıklı bir düşünce, ruh ürünü olmayan insanlık düşmanı Siyonizmi temel alan ve terörizmi devlet politikası olarak benimseyen İsrail, Kudüs'ü resmen başkent yapabilmek için her türlü kanlı eylemi kendine meşru görüyor.

Bugün İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik yaptığı fiili işgal, bu kronik, hastalıklı ruh halinin dışa yansımasıdır. “Beni İsrail'in (İsrailoğulları) dışındaki tüm insanların Musevilere hizmet etmek için yaratılmış konuşan hayvanlar” olduğuna inanan ve bu inancı dini referanslardan alan bir ideoloji olan Siyonizm, elbette ki hastalıklı ruhun formüle edilmesinden başka bir şey değildir.

Bu saykopat ruh halinden olacak ki, bütün Müslümanlar için vazgeçilmez olan Mescid-i Aksa'yı pervasızca işgal teşebbüsüne girişiyor. Ve maalesef bu problemli psikoloji, dünyanın her yerinde kendi ruh halinin karşı yansımasını hemen harekete geçiriyor.

İsrail'in terörist eyleminden sonra Türkiye'deki bazı gruplar İstanbul'daki bir Sinagog'un önünde İsrail işgalini telin protestosu yaptılar.

Bu eylem, hem Siyonist İsrail'in işgal harekâtı, hem de Aksa'da namaz kılan Müslümanlara kameraların önünde jop ve tekmelerle dalan Yahudi askerlerinin bu fiilini eleştiremeyen “Türk vatandaşı Musevi yazar ve gazeteciler”in suskun kalması kadar çirkin bir eylemdi. “Türk vatandaşı Musevi yazar ve gazeteciler”in, bir grubun Sinagog önünde eylem yapmalarını canhıraş bir şekilde protesto ederken, Mescid-i Aksa işgaline suskun kalmaları, iki yüzlülükten başka bir şey değildir.Bu suskunluk ister istemez “acaba bastırılmış Siyonist duygular mı öne çıktı” sorusunu sorduruyor insana.

Çünkü İstanbul'da Sinagog'un önünde yapılan o meşkuk eylemi, refikimiz Hürriyyet'te yazandan tutun, Şalom'a kadar bütün Musevi meslektaşlarımız sosyal medyada bu eylemi telin etmişlerdi. Din hürriyetine müdahale olduğunu söylemişlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar